klik.. klik...

happy ke sedih?


Salam,

Dah lame aku rase aku x update blog nih (mmg dah lame pun).. Dah banyak pun benda yang dah berlaku dan berlalu... HPPN 2010 peringkat negeri, meeting di putrajaya, adik aku dapat sambung belajar kat UPM bintulu, adik aku datang rumah aku dari Terengganu...
Aku x tau dah ape perasaan aku... happy ke? sedih ke? happy may be sbb HPPN 2010 peringkat negeri tuh dah abih dan aku dah settle kan semua benda yang patut.. happy sebab meeting kt putrajaya dah selesai.. happy sebab adik aku dr Terengganu datang rumah aku.. happy sebab adik aku yang sorang tuh dapat sambung belajar kat UPM Bintulu..
Sedih? sedih sebab adik aku yang sorang tuh dah pegi jauh... Bayangkan sebelum nih 24 hours a day, 7 days a week dye ade depan aku... makan same2... jalan2 sama2.. tidur sama2.. pegi keje sama2.. nangis sama2... tetiba.. ops... UPM Bintulu.. Jauh tuh.. nak kate sedih xdelah sedih sangat (tapi mmg sedih pun).. cuma sometimes aku rase a little bit lonely.. Tapi xpe.. 3 tahun tuh bukan lama sangat pun.. Aku doakan dye berjaya.. hari ini, esok dan selamanya.. MySpace

bye.. bye.. bye..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

~~oOpEt~~ said...

la~~ ada jugak y mnyangi bdak y g upm bintulu tu ek...hahaha...tu la...owg pn sdey gak T________T, rndu rush, xrindu kt KN pn :P...hrap2, 3 tahun tu cpt berlalu ek...nnti kita ley 24 hours back to normal...luv u my sister *xsyg pn* :P

Post a Comment