klik.. klik...

Hari Peladang, Penternak & Nelayan N. Pulau Pinang 2010

salam...
mggu depan dah nak mula blk HPPN.. Aku tkt aku xde mase nk wt blog walking.. tp i'll try my best for my blog n HPPN.. cume aku risau skt pendaftaran pertandingan hasil n pertandingan durian.. aku tkt jd cam taun lepas.. hakim sume dh sedia nk wat penghakiman tapi pendaftaran belum selesai.. ktorg dh bg cadangn supaya pendaftaran mesti dibuat di daerah masing2 tapi dyorg ckp kitorg x phm lak cam ne pegawai kawasan akn kalut hari tuh.. aku harap rahun nih x jd cm tahun lepas.. xpe lah kte tgk cm ne nnt..

so.. sape2 yang berminat untuk menyertai pertandingan hasil dan pertandingan durian sempena HPPN Pulau Pinang 2010 boleh lah dapatkan maklumat di Pejabat Pertanian Daerah masing2 ye.. tapi sume hasil pertanian & durian yang dipertandingkan hanyalah yang ditanam di Pulau Pinang je...

all da best.. Bye..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

si[jari] telunjuk said...

cam best je nih....

kiysa mel said...

mai lah datang...

Cik Bucken said...

mesti meriah giler ni ngn durian2 je kan? ohoho~

kiysa mel said...

bukan durian je... sume pun ade.. rambutan, mangga, betik, nanas... buah nadir spt nona, putat dll pn ade gak.. petai je kne remove tahun nh.. :)

Nur Hidayah Yahya said...

wah..!! kalau datang masa hari pertandingan tu boleh dapat makan durian free tak? hehehe

kiysa mel said...

klu masuk pertandingan teka klon durian dapatlah makan free... :) datang lah nnt.. :)

kiysa mel said...

tahun lepas siap ade pertandingan makan durian lagi.. tapi mat saleh lak yang menang.. cam ne nih.. :D

kiysa mel said...

dlu siap ade pertandingan makan durian lagi.. mat saleh yang menang.. tapi taun nh xde ar.. ade pertandingan teka klon durian je... :)

Post a Comment